Az AJT program judo edzők számára ajánlott képzésével egy új karrierlehetőséget kínál az IJF akadémián LVL 1-es képesítést szerzett edzők számára.

A képzés során a jelentkezők megtanulják az AJT gyakorlatok teljes tárházát, az ehhez kapcsolódó edzéselméleti tudnivalókat, és teljes receptet kapnak arra, hogy miképpen kell levezetni egy jól felépített AJT edzést az adott sportágakban.

A judo edzők képzése kitér a program kommunikációs és marketing kérdéseire is, illetve jövőképként felvázolja az előre lépési lehetőségeket a programon belül. Amennyiben Ön is szeretne csapatunk tagja lenni, és profi klubcsapatoknál szeretne elhelyezkedni, mint AJT edző, akkor erre a képzésre kell jelentkeznie.
Nyitott, türelmes és önálló, jó probléma megoldó képességgel rendelkező és legalább angolul beszélő edzők jelentkezését várjuk, hogy programunkat további klubcsapatokhoz vigyék, szélesítve így az AJT hírnevét.


Nyitott, önálló és jó problémamegoldó képességgel rendelkező egyéneket keresünk:

  • IJF akadémia LVL 1-es képesítés
  • Társalgási szintű angol nyelvtudás
  • Jártasság a labdajátékokban
  • Felhasználói szintű word és excel használat


A képzés - előzetes online anyagok megküldése után - az AJT Operációs Központjában zajlik, és négy napot vesz igénybe.

A tanfolyam elméleti és gyakorlati vizsgával zárul, melynek sikeres elvégzéséről hivatalos AJT Edzői oklevelet nyújtunk át, és a sikeresen vizsgázók bekerülnek az AJT és az IJF rendszerébe is.

Ha szeretne részt venni a képzésünkben, akkor a következőt kell tennie. Vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben vagy telefonon, mi pedig tájékoztatjuk Önt a továbbiakról. Reméljük, hogy nemsokára Ön is részt vesz innovatív edzésprogramunk szakedzők részére megalkotott képzésében!

Török Bence - Vezető elemző
  • +36-30-399-3510
  • torok.bence@ajtfit.com