Egy jó szakedző nemcsak, hogy nagy gyakorlatrepertoárral rendelkezik, de azt is pontosan tudja, hogy melyiket mikor kell használni és hogyan.
A labdarúgás, kézilabda vagy jégkorong világában már majdnem minden lehetséges területre speciális programokkal vagy külön edzőkkel készülnek a csapatok. Egyértelmű, hogy az erőfejlesztés erőfejlesztő gyakorlatokat igényel, a technikai képzésnél a sportághoz szükséges technikák fejlesztésére való gyakorlatokat kell végezni, koordinációs, állóképességi, gyorsaságfejlesztést célzó edzések vannak, edzés után a regeneráció segítésére nyújtást kell vezetni, masszőrhöz kell menni, hogy az edzések hatása megfelelően beépüljön és a következő edzésen tovább lehessen építeni a játékosokat, vagy csúcsformában lehessen pályára lépni.

Minden játékban az eredményt meghatározó elem a párharc, ennek mindeddig mégse volt célzott edzése, és ezt nyújtja az AJT. Szakedzők részére egy olyan képzést dolgoztunk ki, mely gyakorlatalapú, és egy olyan repertoárral bővíti ki a szakedzők tárházát, melyek használatával az edző fejleszteni tudja a játékosok párharcképességeit. Ezek fő területei a párharcokhoz szükséges mentális jelenlét, speciális erőnlét, párharctechnikák, és a prevenció. Az AJT képzés megtanítja az ehhez szükséges gyakorlatokat és azok oktatását az edzőknek az alapoktól egészen a sportági párharcokig.


Mindenkinek, aki nyitott a csapata további fejlesztése felé, és nyitott egy új szemlélet megismerésére.

Külön képzésben oktatjuk a különböző sportágak edzőit, ezzel is biztosítva a sportági speciális módszerek és gyakorlatok elmélyülését.


Minden képzésünk félig online, félig pedig az AJT Operációs Központban zajlik, judo teremben és sportági pályákon. A helyszíni képzés hossza három nap, mialatt gyakorlati és elméleti képzés során megkapják a szükséges tudásanyagot a szakedzők.

A képzési programot és gyakorlatanyagot az edzők írott anyagban is megkapják.

A képzés gyakorlati vizsgával zárul, melyben a képzés során tanult elemek alkalmazásáról kell számot adni. A sikeres vizsgázók pedig hivatalos diplomát kapnak az AJT szakedzői kiegészítő képzésről.

Ha szeretne részt venni a képzésünkben, akkor a következőt kell tennie. Vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben vagy telefonon, mi pedig tájékoztatjuk Önt a továbbiakról. Reméljük, hogy nemsokára Ön is részt vesz innovatív edzésprogramunk szakedzők részére megalkotott képzésében!

Török Bence - Vezető elemző
  • +36-30-399-3510
  • torok.bence@ajtfit.com